Sportweddenschappen Live Video Streams

0

Het maken van een weddenschap op een wedstrijd, is natuurlijk een leuke manier van vermaak wanneer je houd van sport. Misschien vind je het wel leuk om met vrienden een weddenschap te plaatsen bij een van de vele legale online Bookmakers die België te bieden heeft.

Wellicht vind je het leuk om dit in het café of sportkantine te doen of in je eentje voor de buis. Het spannendste is natuurlijk wanneer je gelijk live een wedstrijd kunt meekijken van je favoriete match.

Nu is het kijken van een sportwedstrijd zoals voetbal of tennis niet altijd mogelijk. Dat is natuurlijk jammer want zo kan het natuurlijk zijn dat je een koude verassing op je scherm krijgt.

Live Stream en Video Streams

Nu bieden een aantal websites waarbij je een sportweddenschap kunt maken, de mogelijkheid om live een wedstrijd te aanschouwen via Live streams.

Dat is natuurlijk heel leuk, want om de seconde en realtime word de score bijgewerkt. Op die manier kun je natuurlijk ook een beetje een voorspelling van een bepaalde match krijgen.

Maar helemaal leuk word het natuurlijk als je dan ook echt de wedstrijd in beeld krijgt. Je kunt dus echt live de wedstrijd kijken en volgen.

Nu heeft niet iedere gokwebsite dit en zijn er dus een klein aantal die dus ook een bepaald live stream kanaal hebben en wedstrijden uitzend.

Channel777

Channel777 is natuurlijk Bet777 die men natuurlijk kent van Casino777. Deze toffe legale Goksite binnen belgie bied een eigen zender waarbij je dus live kunt kijken.

Dit kan onder andere via je computer, maar ook de GSM. Het is uiteraard wel handig als je beschikt over een goede internet verbinding.

Het hele jaar kun je kijken naar matches en wedstrijden van meer dan 15 sporten en beginnen een paar minuten voordat ze beginnen. Wedstrijden moeten over een groen afspeelicoontje beschikken.

Unibet TV

Ook Unibet heeft een kanaal welke live sportwedstrijden uitzend. Wil je graag kijken dan is een account een vereiste. Je hoeft niet perse een weddenschap te plaatsen om te kijken. Maar lijkt je het leuk dan kan je al heel laag inzetten.

Wil je graag gaan kijken, log dan in bij unibet en zoek de wedstrijd van jouw keuze op.

Zie je het unibettv icoontje naast een bepaalde match? Klik er dan op waarna er een schermpje te zien is.

BetFIRST TV

Betfirst.be heeft net als de bovenstaande 2 top goksite ook live streaming in de vorm van betFIRST TV.

Leden die over een account beschikken kunnen wanneer ze minimaal €5 euro in hun account hebben kijken naar allerlei games.

Ook heb je toegang wanneer je in de laatste 48 uur een inzet hebt geplaats voor geld.

Ook bij betfirst is er weer een icoontje  van toepassing, welke in het schema met namen te vinden is.