Sparky Stars Online Dicegame

Echte Ster onder de Dicegames

Gaming1 heeft inmiddels al een hoop leuke Dicegames op zijn naam staan. De meest leuke vind ik persoonlijk wel de Sparky Stars, waarbij je kans maakt om de sterren van de hemel te spelen.

SparkyStars is zoals de naam je al doet vermoeden een dobbelsteen Slot met sterrenrijk thema. Er spat dus een en al vrolijkheid van je scherm.

Sparky Stars

Waardering:
Geen bonus beschikbaar Spelen

Sparky Stars Features

  • Sterrenhemel Bonus
  • Ster onder de Dicegames

Sparky Stars Basis

  • Game Type : Dice
  • Software : Gaming 1
  • Minimale inzet : 0.25 cent
  • Maximale : €20 euro
  • Speelvelden : 4

Als je nog niet eerder op een Dice game hebt gespeeld is het goed om eens onze Dice Info Pagina te bekijken. Daar kun je onder andere wat informatie lezen hoe je ze moet spelen. Heel moeilijk is het trouwens niet want het is de bedoeling dat je de rijtjes met stenen 1 voor 1 op de rasters gaat plaatsen.

Klik op een van de schermen om je rijtje te plaatsen. Heb je drie dezelfde op een lijn, dan win je een x aantal punten. Deze kun je zien in de bovenste prijzentabel. Heb je nu meerdere winnende rijtjes dan win je extra punten. Ook kunnen er meerdere combinaties binnen 1 vlak gemaakt worden en kunnen steentjes dubbel voorkomen.

Aan de rechterkant kun je je gewonnen winst goed aflezen. Ook kun je het overgebleven krediet zien en de inzet veranderen als je graag wat hoger of liever wat lager wilt spelen

Je kunt ervoor kiezen de stenen te plaatsen door te klikken, maar je kunt er ook voor kiezen de computer te laten spelen. Door steeds weer op de knop start te drukken, zullen de stenen automatisch geplaatst worden en zal het spel zelf voor de beste plek kiezen

Sterrenhemel Bonus

Naast een hele reeks dobbelsteentjes komen ze ook voorbij in het wit met een rood teken. Dat is het bonussymbool, welke een extra spel geeft. Heb je er dus drie op een lijn, dan win je een extra spel waarbij je kans maakt op veel punten en mysterys.

Ik moet eerlijk toegeven dat het best een hele poos kan duren voor je het voor elkaar krijgt om het bonusspel te behalen. Dus het is echt een kwestie van geduldig spelen en afwachten.

In het bonusspel zullen alle sterretjes oplichten en fonkelen, waarna ze meegenomen worden in een heuse wervelwind. Nu zullen er door de computer 3 sterren geselecteerd worden, waarna de speler er eentje van mag uitkiezen.

Aanvaard de ster of weiger het waardoor de kans bestaat dat je een hoger of juist lager bedrag wint. Succes!