Mysterious Balloons Dice Game

Mysterious Balloons is een Dicegame van Gaming1 welke een en al vrolijkheid uitstraalt. Houd je van dobbelsteen spellen? Vergeet dan ook zeker niet deze eens te proberen. Er is namelijk een leuk bonusronde waarbij je een soort van Deal or no deal spelletje moet spelen.

Dit bonusspel gaat van start wanneer je drie rode dobbelstenen te pakken hebt. Er zijn ook vele andere stenen te zien, zoals rode, groene en paarse die verder geen bijzondere waarde hebben.

Mysterious Balloons

Waardering:
25 Spins + €100 Nodeposit + 100% Spelen

Mysterious Balloons Features

  • Deal or no Deal Bonus

Mysterious Balloons Basis

  • Game Type : diceslot
  • Software : Gaming 1
  • Inzet : Minimaal 0,20 en maximaal €20
  • Speelvelden : 4
Casino
Bonus
Spelen
€5 Gratis + €250 Match Bonus
€5 Gratis zonder Storting - Ned + België

De bedoeling van de stenen is om ze op een rechte lijn te krijgen. Heb je er drie diagonaal, horizontaal of verticaal? Dan win je punten die bij je bestaande spelbalans gezet worden wanneer je spel is afgelopen.

Mocht je graag meer willen weten hoe je een dicegame precies moet spelen dan raad ik je aan eens deze pagina te bezoeken waar je meer informatie kunt vinden.

Prijzen

Leuk om te weten is dat je extra punten kunt verdienen en dan heb ik het niet alleen over het bonusspel. Wanneer je tijdens het spelen bijvoorbeeld 3 winnende rijtjes hebt ontvang je 1.5 keer zoveel punten. Heb je vier winnende lijnen dan word je winst dan ontvang je ze verdubbeld.

Met een goed portie geluk is het wel degelijk mogelijk goed te winnen. Zeker als je iets hoger gaat spelen en je inzet aanpast.

Bediening

Om de steentjes te plaatsen hoef je enkel op een van de vakjes te drukken. De generator zal de stenen tonen bovenin het scherm.  Voordat je aan een nieuw spel start kun je de inzet verhogen of weer verlagen door op de button Stake te drukken. Door erop te klikken gaat de inzet omhoog of omlaag.

Wanneer je tevreden bent met de gekozen inzet, drukt men op start om het spel te laten starten. Er zullen tijdens het spelen wat geluiden te horen zijn wat het geheel een extra dimensie geeft.

Er is verder niets te horen van drukke geluiden of muziekjes. Maar goed mocht je je eraan storen? Dan kun je deze heel makkelijk uitzetten door op de luidspreker te drukken die je op je scherm kunt vinden.