Electro Dice Game Gokkast

Electro Dice Dobbelsteen Slot is weer eens wat anders als je graag van dit soort spellen houd. Dit keer eentje met een lekkere disco look. Het is dan ook een waar feestje om te spelen op dit spel, die je onder andere kunt spelen bij Casino777.

Electro heeft om te beginnen 4 speelvelden, waar de rijtjes met stenen geplaatst dienen te worden. Dit kan gedaan worden door steeds op een van de vlakjes op set te drukken.

Bovenaan vind je trouwens de daaropvolgende dobbelsteentjes zodat je ze tactisch kunt neerzetten. Deze dobbelsteengenerator zal steeds weer een nieuwe rij stenen geven.

Electro Dice

Waardering:
25 Spins + €100 Nodeposit + 100% Spelen

Electro Dice Features

  • Met Fortune Reel Bonus Spel
  • Thema Disco Electro Stijl

Electro Dice Basis

  • Game Type : Dice
  • Software : isoftbet

Helemaal aan de rechterkant vind je een overzichtje waar je onder andere je saldo kunt vinden en je winst wanneer je een vol rijtje hebt.

Het is namelijk de bedoeling bij een Dicegame dat je steeds de rijtjes zo neerzet dat er 3 stenen naast elkaar liggen. Dit mag horizontaal, verticaal en natuurlijk diagonaal. ook kunnen er meerdere combinaties tergelijktijd vallen.

Er is naast punten ook extra winst te behalen. Heb je namelijk drie winnende rijtjes dan ontvang je het totaal aantal punten keer 1.5. Het je vier winnende rijtjes dan krijg je je winst verdubbeld en heb je 9 gelijke dan ontvang je 200 extra punten.

Het spelen gaat niet automatisch dus je zult steeds op een van de sets moeten drukken. Wat je wel kan regelen is bijvoorbeeld het geluid als je graag in alle stilte speelt.

Naast alle normale steentjes die beschikken over verschillend aantal oogjes. Heeft Electro ook een bonus symbool welke kan zorgen voor een bonusspel.

Het Mystery spel zorgt ervoor dat je extra punten kunt verdienen of mysterygames. Je kunt tot aan 100 keer je inzet winnen! Heb je het bonusspel binnen, dan mag je een draai geven aan het wiel waarna deze zal gaan draaien.

Irritant

Ik vind het een erg leuk spel om te spelen. Alleen vind ik het wel irriterend dat ik steeds best lang moet wachten totdat ik weer een volgend spel kan spelen.