Deal or No Deal Online Diceslot

Herleef het koffertjesspel

Deal or No Deal is een zeer bekende Diceslot van de software leverancier Gaming1. Deze is een afstammeling van het gelijknamige televisiespel Deal or no Deal.

Door het uitvoeren van onder andere opdrachten, konden spelers in deze quiz kiezen of ze akkoord gingen met het bedrag wat werd geboden of niet.

Deal or no Deal Slotmachine

Waardering:
€5 Gratis + €250 Match Bonus Spelen

Deal or no Deal Slotmachine Features

  • 3 Bonus Spellen beschikbaar
  • Supergames aanwezig

Deal or no Deal Slotmachine Basis

  • Game Type : diceslot
  • Software : Gaming 1
  • Symbolen : Dobbelstenen met diverse oogjes en Speciale tekens en koffertjes
  • Bijzonder : Steen met rood teken (wild en Bonussymbool
  • Speellijnen : 10
  • Minimale inzet : 0,10 cent
  • Knoppen : Spin, Autospin, Total Bet, Spelfuncties, Credits, Winst

Nu gaat de gokkast wel iets anders en komen we geen moeilijke vragen tegen. Maar daarentegen is er kans op het winnen van net zoveel geld of natuurlijk meer!

Want het heuse koffertjesspel is natuurlijk een van de hoogtepunten van deze gokkast.

Bekende Tv-Spel Bonus Game

Het bonusspel gaat van start wanneer er tijdens het spelen 3 of meerdere speciale bonussymbolen verkregen zijn. Het lijkt daarna meteen of je in de tv-studio staat om de beslissingen van je leven te maken.

In het spel mag je een van de 26 koffertjes kiezen, waarna er telkens door de bank een bepaald bedrag word geboden. Je kunt er voor kiezen om door te spelen of om te stoppen waardoor je dus een deal maakt. Je moet een beetje kunnen voorspellen en een bepaald gevoel hebben bij een item.

Volg je gevoel en daag de bank uit!

Wanneer je doorspeelt, zullen er steeds meer koffertjes verdwijnen. Waarna het natuurlijk de bedoeling is dat de duurste overblijft, waardoor het geboden bedrag hoger word.

Players Choice en Bank Offer

Tijdens het spelen kan Random een bonusspel beginnen. In Players Choice moet een keuze gemaakt worden tussen een van de drie koffertjes.

De Banks offer is een ander bonusspel waarbij je 5 koffers te zien krijgt. Je hebt de keuze het bedrag te aanvaarden of te beëindigen waarna er een nieuwe geopend mag worden.

De SuperGames

Naast het super leuke bonusspel is er nog een andere manier waarop veel geld gewonnen kan worden. Ik kan dan ook zeggen dat het een zeer lucratief spel is, welke lang door kan gaan als je op het goede vakje terecht komt.

Je maakt namelijk tijdens het spelen kans op het verkrijgen van de Super Games. Deze krijg je als je 100 keer je inzet hebt gewonnen, waarmee je dus 1 supergame wint.

Geef een draai aan het rad en maak kans op het winnen van bonus geld of de jackpot. Kom je op win, dan krijg je steeds €10 erbij. Kom je op loss dan eindigt het spel. Kom je op SG +1 dan win je een extraspel.