Crystal Hi Lo Dice

Nu zijn erbij de online casinos tegenwoordig ontzettend veel leuke Dice games te spelen. Waarbij het de bedoeling is de steentjes zo te plaatsen dat zijn een winlijn vormen. Nu was het spelen op zo’n spel al heel leuk het volgende maakt het net nog even wat extra leuker.

Crystal Hi Lo Slot, heeft namelijk 4 jackpots om te winnen waarbij je wekelijk een berg mysterys kunt winnen.  Deze zijn te winnen nadat het bonusspel voltooid is.

Crystal Hi Lo

Waardering:
Geen bonus beschikbaar Spelen

Crystal Hi Lo Features

  • Vier verschillende jackpots
  • Waarzeggers Bonusspel

Crystal Hi Lo Basis

  • Game Type :
  • Software : Gaming 1
  • Knoppen : Start en Stake om inzet te verhogen
  • Inzet : Vanaf 0,25 cent tot €20 euro
  • Software : Gaming 1

Het bonus spel gaat van start wanneer je het voor elkaar weet te krijgen drie keer een bonussteen met rood symbool op een rij te krijgen.

Jackpot en Bonusspel

Wanneer drie stenen winnend hebt geplaats start het bonusspel waarbij je een voorspelling moet gaan maken of het volgende getal een hoger of lagere zal zijn.

De waarzegster zal steeds een getal laten zien in haar kristallen bol. Nadat je hebt gekozen voor hoog of laag, zal een nieuw nummer te zien zijn. Heb je het goed dan mag je nogmaals maar heb je het fout dat eindigt het spel.

Je kunt er ook voor kiezen om te stoppen zodat je je winst kunt innen, welke op kan lopen tot €100 euro. Als je kiest voor doorgaan dan zal je verder kunnen spelen en misschien wel de 100 weten te raken.

Heb je dat voor elkaar? Dan zal een volgend bonusspel van start gaan waarbij je kans maakt op het een van die vier jackpotprijzen. Geef een draai aan het rad en kom er binnen enkele secondes achter wat je gewonnen hebt.

Extra Prijzen

Naast het bovenstaande, kunnen er ook extra punten verdient worden tijdens het basisspel.

Win 1.5 Punt extra als je drie winlijnen vol hebt en bij vier zelfs een dubbel aantal. Echt winstgevend word het als je 9 lijnen hebt geraakt waarbij je zo 200 punten erbij mag zetten.