Unibet Poker Gratis Bonus

Ontvang €10 Gratis + 4 entree Tickets €500 Freeroll en €2 Ticket Kwalificatie Unibet Open

Houd je van het spelen van Online Poker? Dan heb ik goed nieuws voor u! De legale Goksite Unibet, heeft special voor nieuwe leden een nodeposit bonus waarbij geen storting gemaakt hoeft te worden.

Nadat u zich geregistreerd heeft, word er meteen een Cash Game Ticket ter waarde van €10 euro toevoegt aan uw account. Hiermee kunt u dus meedoen aan een van de cash game toernooien met nummer NL4 (€0.02/€0.04) en echt geld winnen.

Ook staat er een welkomstbonus klaar voor u als u overtuigt bent geworden dan Unibet de site is. Op de allereerste storting tot aan een bedrag van €200, krijgt u nog veel meer extra’s.

Speel Bij Unibet


Allereerst krijgt u toegang tot maar liefst 4 freerolls met een prijzenpool van €500 euro. Daar kan wederom echt geld gewonnen worden, dus zeker de moeite waard om aan mee te doen. Je maakt namelijk kans op een gedeelte van zo’n €2000 cash!

En om het geheel nog af te maken, ontvangt u ook nog eens een ticket ter waarde van €2 euro om u te kwalificeren voor de Unibet Open. Dit is een van de prestigieuze pokertoernooien die op naam staat van Unibet en waaraan vele prof pokeraars aan meedoen.

Van 30 November tot 3 December is deze trouwens in Bucharest. Dus u heeft nog even de tijd om kans te maken. Het is een opwindend feest met amateurs, lokale bevolking, ambassadeurs, Lounge, welkomstdrankjes en legendarischespelersfeest!

Houd u dus van poker spelen, dan is dit de kans om zonder enige kosten Unibet eens te proberen. De poker software kan gedownload worden naar de PC of MAC.

Maar men kan ook direct spelen in de browser. Er zijn daarbij diverse pokerapps ter beschikking gesteld en vele promoties om aan mee te doen.

Unibet is volledig goedgekeurd door de Belgische Kansspel Commissie. Dus men kan er volledig legaal een gokje wagen omdat dit is toegestaan binnen België.

Deze promoties kan geclaimd worden door spelers uit Nederland en Belgie .